Una estelada de 325 metres quadrats llueix a la cinglera de Castellfollit de la Roca

estelada

La cinglera de Castellfollit de la Roca és avui notícia per la presència d’una convidada especial. Es tracta d’una estelada de 325 metres quadrats de superfície. Un grup d’amants de l’escalada van sol·licitar els permisos i aquest divendres al matí l’han pogut penjar.

25 metres de llargada i 13 metres d’amplada són les dimensions de l’estelada que llueix aquest divendres a Castellfollit de la Roca. Ha estat gràcies a l’empenta d’un grup d’amics amants de l’escalada que es van oferir voluntaris per penjar-la. Ho han fet amb motiu del referèndum de l’1 d’Octubre i de la repressió de l’estat per tal d’evitar-lo. Es van reunir amb molt poc marge de temps, van sol·licitar els permisos pertinents i finalment ho han fet possible.

L’estelada és la mateixa que va lluir fa poc a l’església de Sant Esteve d’Olot, i aquest cop s’ha pogut veure en la ubicació més impactant de Castellfollit  de la Roca, seguint el caient de la cinglera.