Aquest dissabte es farà la recepció de les patinadores del CPA Olot a la sala de plena de l’Ajuntament

Aquest dissabte a dos quarts de 8 del vespre, hi haurà la recepció de les patinadores del CPA Olot a la sala de plens de l’Ajuntament. Des del consistori, es vol reconèixer les victòries del club, que ha aconseguit l’11è títol mundial aquest setembre als campionats de la Xina.

L’Ajuntament d’Olot homenatjarà aquest cap de setmana unes grans ambaixadores de la ciutat: les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot. Les noies, entrenades per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, es van emportar el seu 11è títol mundial en grups de xou a la Xina, el passat 10 de setembre i amb l’espectacle ‘Sóc Innocent’. Les patinadores també han guanyat aquest 2017 els campionats de Catalunya, Espanya i Europa i van poder participar als World Roller Games de Nanjing gràcies a una campanya de micromecenatge, amb la qual van aconseguir 25.000 euros per recórrer els 9.500 kilòmetres fins a la ciutat xinesa. Les noies van tornar el dia 12, però la recepció al consistori d’Olot es celebra a finals de mes per tal de poder garantir l’assistència de totes les patinadores. Serà aquest dissabte a dos quarts de set del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament.