Una trentena de tractors de la Garrotxa i del Ripollès s’uneixen a la marxa pagesa de Girona

tractors

La pagesia catalana s’ha sumat a les mobilitzacions a favor del refèndum de l’1 d’octubre. Ho han fet aquest matí amb el que han anomenat tractorades per la democràcia. A la Garrotxa una trentena de tractors han sortit aquest matí en direcció a Girona.

La rotonda del polígon de la Serra, a la Vall d’en Bas, ha estat el punt de trobada dels pagesos de la Garrotxa i el Ripollès que han participat a la marxa per la democràcia que organitzen l’Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i Unió de Pagesos arreu de Catalunya. Passades les nou del matí, desenes de tractors arribaven decorats amb banderes estelades.

Mitja hora més tard, prop de les deu, els tractors han sortit en direcció a Girona per participar a la concentración d’aquest migdia davant la subdelegació del Govern de l’estat, juntament amb pagesos vinguts de diferents punts de les comarques gironines.

x