El Sant Pere Màrtir goleja a l’Atlètic Olot al Morrot (2-5)

El Sant Pere Màrtir es va imposar a casa de l’Atlètic Olot en un partit marcat per la forta pluja que va caure sobre la capital garrotxina durant 80 minuts. Els de blau, que anaven 0-2 per davant, es van deixar empatar per després acabar golejant 2-5.

El diluvi que va caure sobre el camp del Morrot va marcar els primers minuts de joc, que els 22 jugadors van intentar jugar a no cometre errors. Al quart d’hora, una falta molt ben llençada per Isaac era rematada per Sidi per posar per davant els visitants. El gol va despertar els de taronja, que van intentar-ho sense sort. El Joventut Sant Pere Màrtir tenia la pilota i fruit d’aquesta possessió, Isaac va aconseguir doblar l’avantatge a la mitja hora amb un xut des de fora l’àrea. Els visitants aconseguien el gol de la tranquil·litat que els permetia prendre-s’ho amb calma. L’inici de la segona meitat va deixar un Atlètic Olot que va corregir els errors tàctics que havia comès i va tancar els espais al seu rival. La primera aproximació a l’àrea de la segona part es va segellar amb un penal a favor dels de taronja, que Abdel va llençar al pal. Pocs minuts més tard el número 9 de l’Atlètic Olot es redimiria del seu error des dels onze metres i aprofitaria un refús per retallar distàncies. Els de taronja van agafar impuls i Albert, dos minuts després, empatava un partit boig. Realment boig, perquè la primera pilota després de sacar del mig del camp va ser en profunditat a la carrera de Mahamadou, que no va fallar després de regatejar el porter. El gol va fer molt mal als locals, que després de remuntar s’havien deixat tornar a marcar. 10 minuts més tard, a falta de 15′ per la conclusió, Jawad pràcticament sentenciava el partit de penal. La maneta, amb un Atlètic Olot bolcat a la porteria rival, la va fer Gumaneh aprofitant que els dos defenses taronges no es van entendre. Al final, 2-5 pel Pere Màrtir.