El Bosc de Tosca es posa els neumàtics de pluja i supera la Marca de l’Ham per la mínima (2-1)

Bosc de Tosca

El CEF Bosc de Tosca va rebre dissabte la visita de la UE Marca de l’Ham al Municipal Bosc de Tosca. Els homes de Ferran Roca venien de guanyar a casa amb el Caldes de Malavella i repetien com a locals en la visita dels de Figueres. El partit es va tancar amb una altra victòria pel Bosc de Tosca també per la mínima amb un 2-1.

Bosc de Tosca

La jornada 5 del grup 1 de Segona Catalana va enfrontar el Bosc de Tosca amb la Marca de l’Ham. Sota la pluja va començar el partit al Municipal Bosc de Tosca. El mal temps però no va impedir que al minut 2, Marco Antonio Megias s’inventés el gol de la jornada. Xut des del mig del camp que servia per fer pujar l’1-0 al marcador. A partir del gol el partit va baixar pulsacions i l’estat del camp dificultava la fluïdesa del joc. Amb ocasions a banda i banda s’arribava al descans amb l’1-0 i amb la sensació que el Bosc de Tosca portava el timó del partit.

A la represa i ja sense pluja, les ocasions continuaven del bàndol local. Però els visitants van anar incrementant el perill a la porteria dels de Les Preses, disposant d’un parell d’ocasions per empatar. La millor resposta del Bosc de Tosca va ser a través d’un contraatac que significaria el 2-0. Gol de Darnés després que el defensor desviés el seu xut. Semblava que el Bosc de Tosca ja tenia la feina feta. No obstant, la Marca de l’Ham escorçava distàncies amb un gol de rebot de Jawara. Els visitants van posar setge sobre la porteria de Carbonell a través de pilotes penjades a l’olla però els de Les Preses van saber frenar-los per sumar la segona victòria de la temporada.

2-1 que deixa l’equip de Les Preses a la zona alta de la classificació tot i tenir un partit menys. El derbi garrotxí aplaçat amb el Sant Jaume de Llierca que segons indica la federació es jugarà dimarts 1 de novembre.