El CB Olot mostra tot el seu potencial davant el Minguella (77-63)

El Club Bàsquet Olot va aconseguir una treballada victòria el dissabte al pavelló d’Olot, davant un Minguella que va complicar molt les coses, fins al punt d’arribar a gaudir d’un avantatge de 13 punts. Les de Werner Estellé van treure tot el que tenien dintre per remuntar i acabar emportant-se el partit per 77-63.

Arrencar 3-0 en una categoria ne la qual el teu objectiu és la permanència, significa que s’estan fent molt bé les coses. És el cas del Club Bàsquet Olot, que amb la victòria davant el Minguella de Badalona, suma els seus partits per victòries. I això que les coses s’havien complicat molt. Les badalonines, que encara no coneixen la victòria van sortir amb molta fam al la pista i al minut 26 lluïen 13 punts de diferència sobre les garrotxines. Judit Roca va ser una de les més destacades en el que va passar a partir d’aquell minut. Les locals van mostrar l’actitud que les ha dut fins on són, i van començar a cimentar la remuntada. El físic va començar a marcar diferències i, en això, les olotines van sobrades. La dinàmica positiva que arrastren de la temporada passada també influeix i les noies de Werner Estellé van fer gaudir el pavelló. A base d’una gran defensa, que només concedia punts des del tir lliure, i d’un gran encert des del triple, les garrotxines van marxar en el marcador, fins a deixar el 77-63 final.

x