A Olot han participat al referèndum 12.755 persones, un 57,03% del cens electoral

A les vuit en punt del vespre han tancat els col·legis electorals de la Garrotxa i sense cap incident. Les meses han pogut fer el recompte de vots i els sobres amb les paperetes ja estan guardades en diferents espais que no s’han desvetllat. El Coordinador Electoral Municipal d’Olot (@CEM_Olot) ha confirmat que la participació provisional a Olot fins al tancament dels col·legis ha estat de 12.755 persones, un 57,03% del cens. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ de fons de la coordinació del referèndum a la Garrotxa, la votació universal ha propiciat que moltes persones hagin decidit no votar al seu col·legi electoral o fins i tot que s’hagin traslladat a d’altres municipis on creuen que hi pot haver menys cues. Això faria més difícil concretar la participació i el recompte de vots. Aquesta font també confirma que a els coordinadors desplaçats a cada col·legi electoral envien la informació de participació a un contacte de la Generalitat que centralitza totes les dades. Es preveu, doncs, que les dades oficials es facin públiques d’una sola vegada aquesta nit i no de manera esglaonada per municipis, com és habitual en qualsevol convocatòria electoral.