La CNT Olot i la CUP organitzen una assemblea oberta per coordinar la vaga general convocada pel 3 d’octubre

La gent de la comarca va poder votar al referèndum, però arran de les detencions del 20 de setembre i de la violència al llarg de la jornada d’ahir, entitats i col•lectius volen continuar les mobilitzacions. De fet, ja s’havia anunciat una convocatòria de vaga general pel 3 d’octubre. La CNT Olot, juntament amb la CUP, faran una assemblea oberta aquesta tarda per coordinar la vaga a la comarca.

Arran de les detencions i registres del 20 de setembre, la CNT Olot ja es va adherir a la Vaga General convocada pel 3 d’octubre. Un dia després de la celebració del referèndum i de la violència de la jornada d’ahir, la CNT, juntament amb la CUP, han organitzat una assemblea oberta per coordinar la vaga a la comarca i a Olot. Des de la CNT Olot compten que més entitats i col•lectius se sumaran a la vaga i a la reunió d’ahir. Preveuen que la vaga es podria allargar fins la setmana que ve. L’assemblea oberta tindrà lloc avui a dos quarts de 7 del vespre, davant del local de la CNT d’Olot.