Olot Televisió dóna suport a l’aturada convocada d’aquest dimarts suspenent els programes en directe i només s’informarà de les notícies relacionades amb l’aturada i la vaga general

El moment excepcional que viu Catalunya ens afecta a tots. Olot Televisió, com a mitjà de comunicació compromès amb els seus ciutadans, també se sent part d’aquesta situació i, per aquest, motiu l’empresa, la direcció i els treballadors volem donar suport a l’aturada general convocada per la Taula de la Democràcia en protesta per la violència desmesurada i terrible que va utilitzar la policia durant l’1 d’octubre. Tot l’equip d’Olot Televisió es solidaritza amb els més de 800 ferits que van patir les agressions de la Guàrdia Civil i el Cos de la Policia Nacional. És per aquest motiu que durant aquest dimarts no s’emetran els programes habituals en directe i l’espai de Les Notícies només tractarà aquelles informacions relacionades amb l’aturada general i la vaga general. La decisió s’ha pres per l’empresa, la direcció i els treballadors i s’allargarà des d’aquesta mitjanit fins a la mateixa hora de dimarts. Considerem que la ciutadania ha de seguir informada del què passa en un moment que és clau pel país. Per aquest motiu mantindrem els informatius i les publicacions al web i a les xarxes socials.

x