La Unió Esportiva Olot encadena el quart empat consecutiu a Son Malferit amb l’Atlètic Balears (1-1)

Unió Esportiva Olot

Mentre a Catalunya aquest diumenge el focus estava en el desenvolupament del referèndum, la Unió Esportiva Olot va jugar a Palma de Mallorca contra l’Atlètic Balears i tot i avançar-se va acabar empatant a Son Malferit (1-1).

La Unió Esportiva Olot va disputar la jornada 7 a Palma de Mallorca coincidint amb l’1-O. Els homes de Martín Posse van començar amb més encert que els locals tot i que les primeres ocasions eren pels mallorquins. Gerard Oliva va estavellar la pilota al pal esquerra de la porteria dels garrotxins. El terreny de joc de gespa artificial i de dimensions més reduïdes va ser un ‘handicap’ pels olotins. Però, Marc Mas al minut 27 feia pujar el 0-1 a l’electrònic després d’interceptar la pilota a la defensa rival. Amb el gol l’Olot es va centrar més en la faceta defensiva sense renunciar a possibles contraatacs. L’Atlètic Balears va generar força perill a la porteria de Ginard, però el resultat al descans seguia favorable als de la Garrotxa.

A la segona part l’Atlètic Balears va incrementar l’ofensiva a la porteria olotina. Al minut 69 Gerard Oliva,  posava a prova Ginard i el pal de la porteria visitant, en una de les ocasions més clares del partit. Al 78’ de nou Oliva creuava massa la pilota fent posar les mans al cap a l’afició local. L’Olot tenia forces baixes i Posse va refrescar l’atac amb l’entrada d’Alfredo i Toril. Semblava que la primera victòria olotina podria ser conquerida en terres mallorquines, però com en altres partits d’aquesta temporada els visitants aconseguien l’empat als últims minuts. Era el 87’ quan Fullana posava les taules amb l’1-1.

Cinquè empat de la Unió Esportiva Olot i quart consecutiu que deixa els homes de Martín Posse amb 5 punts, 16è classificat, del grup 3 de la Segona Divisió B.

x