Un 80% dels treballladors i un 60% de les empreses han aturat l’activitat en protesta per l’actuació policial de l’1 d’octubre

El 60% de les empreses de la Garrotxa i el 80% dels treballadors haurien secundat l’aturada general, segons dades del Cercle Euram, la principal associació empresarial de la comarca. Les que resten obertes ho fan amb serveis mínims i, la majoria, per satisfer els enviaments a nivell internacional. Si ens fixem en els petits i mitjans empresaris, la xifra arribaria al 95%.

Imatge de dia festiu al polígon industrial del Morrot Pla de Baix d’Olot. En un dia laborable normal i corrent aquest carrer estaria ple de vehicles aparcats i de camions entrant i sortint de les empreses. I és que la gran majoria de les empreses de la Garrotxa han secundat l’aturada general promoguda per la Taula de la Democràcia. El Cercle Euram va fer públic un comunica ahir al vespre on mostrava la seva profunda consternació pels successos del passat diumenge 1 d’octubre i aplaudeix el comportament cívic de la societat catalana.
Les dues entitats empresarials amb les quals ha parlat Olot Televisió, i que agrupen a bona part del sector a la comarca, asseguren que donaran suport a les decisions que prengui el Parlament de Catalunya.

x