Les administracions municipals aturen la seva activitat i només garanteixen serveis mínims en els punts imprescindibles

L’administració pública també s’adhereix a l’aturada de país d’avui, que s’ha notat a tota la Garrotxa. La majoria d’ajuntaments no han obert o han ofert serveis mínims. Aquesta tarda hi ha convocada una mobilització davant l’edifici de l’ajuntament d’Olot.

En suport a l’aturada d’aquest dimarts, l’Ajuntament d’Olot estarà tancat durant tot el dia, com una mostra de rebuig als fets ocorreguts diumenge davant l’actuació dels cossos policials estatals contra la celebració del referèndum. Serveis culturals com els museus o la Biblioteca, equipaments educatius o instal·lacions esportives han tancat durant la jornada d’avui, excepte serveis excepcionals vinculats amb la salut o la seguretat pública.

El Primer Tinent d’Alcalde Josep Berga ha fet una crida a la mobilització que s’ha convocat aquesta tarda a partir de les 17h a la Plaça Major d’Olot. La manifestació recorrerà els carrers del centre fins a l’Ajuntament, on es farà una concentració a les 18h.

Altres ajuntaments de la comarca també han anunciat per les xarxes socials que s’afegeixen a la protesta, tancant les seves portes o bé garantint els serveis mínims als ciutadans. Al Consell Comarcal de la Garrotxa tampoc hi ha hagut activitat.

x