A l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa treballen 66 dels 230 professionals

L’Hospital d’Olot com a institució però també els seus treballadors s’han adherit a l’aturada d’aquest dimarts. Al tractar-se d’un servei bàsic la direcció ha hagut d’aplicar uns serveis mínims que garanteixin el funcionament de les urgències i dels tractaments vitals. El gerent del centre, Josep Maria Padrosa, ha explicat a OLOT TELEVISÍO que “això ha obligat a garantir les urgències o els tractaments oncològics, és a dir qualsevol cosa que no es pugui demorar. A partir d’aquí tocarà que funcioni d’aquest manera i a partir de demà recuperar les persones que no s’hagin pogut atendre”.

Padrosa ha detallat que dels 230 professionals que treballarien en un dia normal en el torn de matí, avui només ho fan 66. Tots els treballadors s’han adherit a l’aturada però al tractar-se d’un centre hospitalari alguns han hagut d’anar a treballar per cobrir els serveis mínims.
Padrosa explica que des d’ahir a la tarda moltes persones estan trucant per informar-se dels serveis mínims. Tot i que s’han suspès visites es garanteix que a partir de demà es restablirà la normalitat i que fins i tot s’ampliarà el servei per garantir que tothom pugui ser atès amb la major brevetat possible.