La majoria de comerços i els Placers d’Olot tanquen per l’aturada general

L’aturada avui a tot el país també s’ha notat al centre d’Olot. La majoria de botigues de l’eix comercial i supermercats han decidit tancar i també ho ha fet la plaça Mercat d’Olot. Algunes de les que havien obert a primera hora han tancat a mig matí per l’acció dels piquets.

Els botiguers de l’Associació de Comerciants i la majoria de comerços del centre han abaixat avui la persiana en senyal de rebuig a l’actuació policial de diumenge. Amb cartells a les portes, els comerços de l’ACO feien saber a la gent que es sumava a l’aturada de país que convoca avui la Taula per la Democràcia. La botiga de roba Inside era una de les úniques botigues que ha obert amb normalitat a les deu del matí al carrer Sant Rafael. No gaire lluny, a la plaça Mercat, portes tancades en senyal de protesta.

Fins i tot el supermercat Mercadona que hi ha a l’interior de la plaça ha optat finalment per tancar. El mateix han hagut de fer altres grans superfícies de la ciutat davant la pressió dels manifestants. Alguns establiments que havien obert a primera hora també hora també s’han vist obligats a tancar a mig matí.

x