Dues persones ferides de gravetat en un accident a La Vall d’en Bas, que també ha afectat al trànsit tres hores

Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit a quarts de 6 del matí a la Vall d’en Bas. Ha tingut lloc a la C-152, la via que uneix la Vall d’en Bas, amb Les Preses i Olot. Una persona es troba en estat greu i l’altra, en estat de poca gravetat. El sinistre ha implicat dos vehicles i els serveis d’emergència, tant bombers, com el SEM i els Mossos, s’hi han desplaçat. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona. L’accident ha afectat al trànsit i la carretera s’ha tallat uns 20 minuts fins que s’ha habilitat un pas alternatiu, tot i que només per a turismes. Ha estat minuts abans de les 9 del matí, quan s’ha reobert el pas i la situació s’ha normalitzat.