‘Condenados’, la nova novel·la de terror de Joan Llensa que té lloc a Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts està molt lligat als agents ocults, màgics i tenebrosos. No només perquè s’hi celebri la Fira de la Bruixeria, sinó perquè també és l’escenari escollit per Joan Llensa pel seu nou llibre: ‘Condenados (El secreto de Isis)’, que arriba després del gran èxit de ‘Todo lo que no puedes ver’.

Poder veure la mort dels que et rodegen. És la capacitat de l’Iris, la protagonista del nou llibre de Joan Llensa, que té lloc a Sant Joan les Fonts, municipi d’origen de l’escriptor garrotxí. Llensa va conèixer l’èxit amb ‘Todo lo que no puedes ver’, una col•lecció de 23 contes de terror que tracta temes com la immortalitat o la venjança, i que també té lloc a la Garrotxa. Editat per Ediciones Atlantis, el llibre té un preu de 19 euros i està catalogat com a novel•la fantàstica i de terror, el que passaran els lectors d’un llibre que mostra la Garrotxa com mai s’ha vist.