Olot celebra la primera jornada de Mercat de Conversa i Proximitat

Des del 25 de setembre es duu a terme el Mercat de Conversa i Proximitat: Fem Veïnatge que ha organitzat el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, la Facultat d’educació i psicologia de la Universitat de Girona i Roba Amiga. L’objectiu és recuperar el paper del carrer en el desenvolupament del barri.

La rellevància de les paraules, dels carrers com a espai de trobada i conversa i el que signifiquen per a un barri, poble o ciutat és un dels principals aspectes que es comenten al Mercat de Conversa i Proximitat. Aquesta primera jornada de xerrades, que va arrencar el 25 de setembre, aposta per recuperar el carrer com a espai de trobada entre persones. Les xerrades han comptat amb ponents com l’antropòleg Manuel Delgado, el filòsof Joan Canimas, el politòleg Joan Subirats o el també filòsof Josep Maria Esquirol.