El Fons Social Europeu convoca la iniciativa Garantia Juvenil per ajudar els joves a introduir-se al mercat laboral

En el marc del programa Garantia Juvenil, una iniciativa del Fons Social Europeu per reduir l’atur, i fins el proper 10 d’octubre, els joves emprenedors tenen accés a subvencions per a  l’autoocupació. L’objectiu és que joves que ni estudien, ni treballen, tinguin facilitats per obtenir ofertes o realitzar pràctiques.


Obtenir una oferta de feina, realitzar pràctiques professionals per accedir al mercat del treball, tenir una oferta formativa adaptada a les necessitats o gaudir d’acompanyament per dur a terme un projecte d’emprenedoria. Aquestes són les opcions que ofereix la iniciativa del Fons Social Europeu per reduir l’atur juvenil, coneguda com a Garantia Juvenil. Està dedicada a joves dels 16 als 29 anys. Per ser beneficiari d’aquestes subvencions és necessari estar inscrit en el Programa de garantia Juvenil. A la Garrotxa es pot fer al Servei de Joventut del Consell Comarcal o l’Ideal Oficina Jove, a Olot. Fins el proper 10 d’octubre, els joves tenen accés a les subvencions per l’autoocupació.