L’associació Litterae organitza una nova edició de la Vetlla a la Canova amb l’actor Lluís Soler

L’Associació Cultural Litterae organitza dissabte una nova edició de la Vetlla a la cas de colònies la Canova, de Batet de la Serra. Un espectacle poètic i musical que aquest any homenatja Jacint Verdaguer.

Un entorn incomparable al vell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per a una proposta cultural única. Dissabte la casa de colònies La Canova, a Batet de la Serra, acollirà la sisena edició de la Vetlla de l’Associació Literae, que enguany està dedicada a l’obra Canigó de Jacint Verdaguer. La recitarà una veu de luxe, el reconegut actor Lluís Soler.  Després del recital de Soler serà el torn de Big Mama Montse amb Alabastre Blues, un espectacle de poemes musicats dedicat a dones autores. La Vetlla començarà a les set de la tarda i entre els dos espectacles hi haurà sopar per als assistents. Les entrades es poden comprar a Can Trincheria.