L’Atlético Saguntino jugarà contra la Unió Esportiva Olot després que el club garantís la seguretat dels valencians a l’Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot s’ha vist involucrada en una polèmica aliena. El proper rival dels olotins, l’Atlético Saguntino, afirma que disputarà el partit de dissabte després que l’Olot assegurés a l’equip que no es viurien problemes de seguretat durant el matx. Els valencians demanaven que es protegís el seu desplaçament després de rebre amenaces telefòniques.

L’Atlético Saguntino va anunciar dimarts que es plantejava no disputar el partit contra la Unió Esportiva Olot aquest dissabte. El motiu eren les amenaces que hauria rebut per telèfon el president del club valencià, Juanma Domingo, davant el desplaçament a la capital garrotxina. Fa dues setmanes, el Saguntino es va veure involucrat en la prohibició al Lleida de portar la samarreta de la senyera en suport a la intervenció dels cossos de seguretat de l’estat a les administracions catalanes, i es desconeix si aquestes trucades vindrien de la Garrotxa o de la terra ferma. El cas, però, ha estat resolt en poques hores: el president de l’Olot, Joan Agustí, va trucar al seu homòleg per garantir la seguretat a l’Estadi Municipal.

Davant la resposta garrotxina, l’Atlético Saguntino ja ha emès un comunicat on assegura que viatjarà a Olot per disputar el partit dissabte a dos quarts de sis de la tarda.