L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull, per primera vegada, la 5a Jornada Voluntariat i Salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social a triat l’Hospital Comarcal d’Olot per dur a terme la cinquena Jornada de Voluntariat i Salut, sota el lema ‘Donar per rebre’. Al llarg de tot el matí, s’han fet xerrades amb persones voluntàries i professionals del món de la salut.

‘Donar per rebre’ és el nom de la cinquena jornada del Voluntariat i la Salut que, per primer cop, ha tingut lloc avui a l’Hospital Comarcal d’Olot. Al llarg de tot el matí, hi ha hagut un programa d’activitats amb xerrades, taules rodones i conferències, organitzades per la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’objectiu és posar en contacte voluntaris, com els del Banc de Sang i Teixits o els de Donants de Sang o d’òrgans, amb professionals de la salut. Aquesta trobada s’ha centrat, sobretot, en la donació d’òrgans. La Federació Catalana de Voluntariat Social és una xarxa, composta per més de 300 entitats federades. 44 són de les comarques gironines.