La Grada d’animació prepara un mosaic de l’1 d’octubre pel partit de dissabte a l’Estadi Municipal

Al partit de dissabte entre la Unió Esportiva Olot i el Saguntí s’hi podrà veure l’acció que els membres de la Grada d’animació  han preparat per donar suport al referèndum i a les víctimes de l’agressió policial. L’entitat necessita la col·laboració de cent persones per desplegar un gran mosaic durant el partit.

La Unió Esportiva Olot va ser un dels clubs esportius de la comarca que dimarts va adherir-se a l’aturada general per condemnar els fets violents del dia del referèndum català. Ara és grup d’aficionats de La Grada qui prepara una acció per enviar un missatge de pau i dignitat a tots els espectadors del partit, que podrà veure’s per Esport 3. Tot i que volen mantenir la sorpresa fins a lúltim moment, fins ara han desvetllat que desplegaran un mosaic al minut 10, en referència a l’1 d’octubre.

La Grada ha obert la iniciativa a totes les entitats que s’hi vulguin afegir. Una de les que ja ho ha fet és Esquerra Republicana d’Olot, que creu que és important . Els impulsors fan una crida a l’afició olotina, perquè per formar el mosaic caldran unes cent persones.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot necessita començar a sumar de tres en tres
– L’Atlético Saguntino jugarà contra la Unió Esportiva Olot després que el club garantís la seguretat dels valencians a l’Estadi Municipal