Sant Joan les Fonts té pràcticament acabades les obres del pavelló i demà el Santjoanenc hi juga per primer cop després de la reforma

Sant Joan les Fonts ja té gairebé acabada una de les obres més importants d’aquesta legislatura: la renovació de la coberta del pavelló. Els treballs s’han fet durant l’estiu, amb el compromís que no afectessin el calendari de partits del Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc. Demà dissabte,l’equip hi juga per primera vegada després de la reforma.

Han passat tres mesos entre aquesta imatge, i aquesta altra, d’avui al matí. La coberta del pavelló de Sant Joan les Fonts s’ha renovat totalment i a l’interior es treballa perquè demà a la tarda el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc pugui jugar el primer partit de lliga al pavelló de Sant Joan les Fonts. Una bona notícia per l’equip i també per a l’Ajuntament, que encara la recta final d’uan de les obres més importants d’aquest mandat al municipi. Una baixa en el pressupost de la coberta, que inicialment estava valorada 400 mil euros ha permès fer altres millores a les instal•lacions.

Per enllestir la reforma queda pendent la renovació de la pista que de moment haurà d’esperar, segons el calendari esportiu. El consistori santjoanenc ja ha anunciat quina serà la propera acció a dur a terme a les instal•lacions del club: cobrir la pista poliesportiva.

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts fa millores a la coberta del pavelló esportiu del municipi

x