La Unió Esportiva Olot necessita començar a sumar de tres en tres

La Unió Esportiva Olot rebrà demà a 2/4 de 6 de la tarda, la visita de l’Atlético Saguntino, onzè classificat, amb la obligació de començar a sumar de tres en tres. Els de Martín Posse encara no han guanyat en lliga i esperen estrenar-se a l’Estadi.

Després d’una setmana atípica, amb l’aturada general del 3 d’octubre que va impedir a la Unió Esportiva Olot entrenar-se, els garrotxins tornen a la normalitat aquest dissabte, amb el partit que els enfrontarà a l’Atlético Saguntino. Un partit envoltat de certa polèmica per les suposades amenaces que van rebre els valencians. Els de Posse arriben a la 8a jornada amb la necessitat de començar a guanyar. El tècnic argentí recupera pel partit de demà a Carles Mas, Uri Santos, Masó i Guzmán. Yeray segueix en fase de recuperació, mentre que Dembo i Moha són baixes de llarga duració, aquest últim per una fractura a l’escafoide.

Notícies relacionades:
– L’Atlético Saguntino jugarà contra la Unió Esportiva Olot després que el club garantís la seguretat dels valencians a l’Estadi Municipal