La Fira de la Bruixeria arriba a la 12a edició de la mà de la cultura africana

La Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts complia 12 anys aquesta edició i manté la capacitat d’atreure la gent al Clot de l’Infern, on unes 60 paradetes esperen als milers de persones que es donen cita per veure espectacles tan tradicionals com el Ball de les Bruixes.

Un any més, i ja en van 12, Sant Joan les Fonts ha estat l’escenari de la Fira de la Bruixeria. Una concentració d’elements esotèrics i obscurs que, focalitzat en diferents llocs del municipi, atreu milers de persones cada any. Durant el cap de setmana hi han diversos espectacles, a més de xerrades, tallers, presentacions i exposicions, que se sumen a l’ambient que t’embruixa. Enguany, un dels espectacles més coneguts, el Ball de les Bruixes, complia 10 anys. La cultura africana ha estat la convidada d’aquest any, amb una novetat. Una casa feta a l’estil africà que no s’havia fet mai abans.