El CB Garrotxa cau amb claredat en l’estrena oficial del pavelló reformat (52-78)

cb garrotxa

El Bàsquet Garrotxa no va tenir l’estrena esperada al pavelló reformat de Sant Joan les Fonts, i va caure per 52-78 davant el Minguella de Badalona, que va penalitzar les constants pèrdues locals. Això, però, acaba de començar.

cb garrotxa

El Bàsquet Garrotxa va caure amb claredat al pavelló de Sant Joan les Fonts en un partit marcat per un tercer quart en què el Minguella de Badalona va agafar l’embranzida necessària per deixar el xoc pràcticament sentenciat. Els garrotxins, que estrenaven el pavelló reformat en partit oficial, van sortir prou bé al primer quart, en part gràcies a Batalla, molt actiu a la pintura, tant en atac com en defensa. Els de Sant Joan van aconseguir un avantatge de 4 punts que semblava indicar que podrien lluitar pel partit. El segon quart va començar a deixar clara la tònica de la resta del partit, la falta d’encert dels locals i la capacitat per anotar des de la línia de tres dels visitants. El Club Bàsquet Garrotxa no va poder contenir els badalonins, que van marxar al descans 7 punts per sobre. I el quart clau va ser el tercer. Els visitants van arrencar robant moltes pilotes i contraatacant realment bé. Això, sumat a l’encert en el triple, que es mantenia, feia augmentar la diferència de manera abismal. De fet es va veure la màxima del partit, de 31 punts. Els de Badalona van deixar el partit sentenciat. L’últim quart només va servir per maquillar el marcador per part d’un Bàsquet Garrotxa que, simplement, no va tenir el dia. Les baixes van contribuir a no poder veure la millor versió dels garrotxins.