La Unió Esportiva Olot suma la primera victòria de la temporada després de derrotar al Saguntino per 2 a 0

La Unió Esportiva Olot va guanyar per 2 a 0 a l’Atlético Saguntino, en la primera victòria dels olotins a la lliga. Els de Martín Posse es van imposar a un rival que es va mostrar inofensiu, i aconsegueixen tres punts que el fan sortir de la zona de descens.

L’afició de l’Olot necessitava una alegria, i l’equip els va regalar la primera victòria de la temporada després de vuit jornades. Els futbolistes de Martín Posse van fer una fantàstica primera meitat, molt seriosa, sense permetre concessions al rival. El primer gol ha arribat al minut 20 de joc, quan Héctor Simon va endreçar la pilota al fons de la xarxa després d’un magnífic xut de rosca des de la frontal de l’àrea, ajustat al pal. Un quart d’hora més tard pujaria el segon gol al marcador: Alfredo feia una bona centrada, i l’exjugador de l’Olot Escudero, ara a les files de l’equip valencià, introduïa la pilota a la porteria quan intentava rebutjar-la. A la segona meitat el Saguntino volia tornar a entrar al partit, però un excel•lent Ginard ho va evitar amb parades de mèrit sota els pals.

Arran de la polèmica viscuda amb el Saguntino, que no volia jugar el partit en cas que la seva seguretat no estigués garantida en relació amb el moment que viu Catalunya, l’afició olotina va ser molt correcta, i en resposta a aquests dubtes va mostrar un mosaic on apel•lava a la dignitat aconseguida pel país amb la celebració del referèndum.