El C-Actiu agafa l’organització de la Cursa Ciutat d’Olot-Sant Lluc coincidint amb la 35a edició

C-Actiu cursa ciutat d'Olot Sant Lluc

Diumenge es va celebrar la 35a edició de la Cursa de Sant Lluc. Arnau Turon va ser el gran vencedor d’una prova que enguany ha viscut canvis en la organització: a partir d’ara, és C-Actiu qui es fa càrrec de la logística de l’esdeveniment.

El Club Atletisme Olot Terra de Volcans ha cedit el seu testimoni en la organització de la Cursa Ciutat d’Olot Sant Lluc als responsables de C-Actiu. Després de molts anys al capdavant, el club atlètic ha fet un pas al costat per impulsar de nou una de les competicions més mítiques que acull la capital garrotxina, amb 35 edicions a les seves espatlles.

Enguany, més de 350 persones van participar a la Cursa de Sant Lluc, que va viure poques modificacions. La més important va ser la inclusió del recorregut de 5 quilòmetres afegit al ja existent de 10. Els organitzadors creuen que si han d’incloure novetats haurà de ser en edicions futures.

El guanyador de la cursa de 10 quilòmetres va ser Arnau Turon, amb un temps de 33 minuts i 54 segons. En categoria femenina es va imposar Carmen Maria Rodríguez. Als 5 quilòmetres Joan Reixach va ser el vencedor masculí, mentre que en l’àmbit femení la primera en entrar a meta va ser Clara Aulinas. Adrià i Dani Duran van guanyar l’apartat per parelles de 5 quilòmetres, i Lluc Banal i Coral Vilà ho van fer en la distància llarga.