El porc de l’AOAPIX seguirà amb el seu puro d’acord amb el 66,8% dels votants al referèndum

AOAPIX

La plaça Campdenmàs va acollir ahir el Mercat de la Joguina de la Penya AOAPIX amb més d’un centenar de paradetes. Paral·lelament es va celebrar el referèndum per saber si el porc de la penya havia de continuar fumant el seu puro, i el 66,8% dels 322 votants van apostar per no retirar-lo.

El Mercat de la Joguina de la Penya AOAPIX va omplir la plaça Campdenmàs de nens, nenes i joguines aquest diumenge de 10 del matí a 2 del migdia. Hi havia més d’un centenar de parades que oferien joguines de segona mà de tota mena a preus assequibles. A més l’activitat d’AOAPIX sempre té una vessant solidària. Enguany a través de la venda de samarretes es van destinar els beneficis a la Fundació Albert Bosch.

Per altra banda, durant tot el matí va tenir lloc el referèndum per decidir si el porc de la Penya AOAPIX havia de seguir amb el puro a la boca, o si per contra s’havia de retirar. Es van registrar un total de 322 vots, emesos per nens i nenes de 6 a 16 anys i també per socis de la penya. El resultat va ser contundent, 215 vots pel NO, un 66,8% que volen que el porc segueixi amb el puro a la boca. El 32,6% va optar pel SÍ, 105 dels vots volien retirar el puro i el tant per cent restant correspon a 2 vots en blanc (0,6%). Amb tot, el porc de la Penya AOAPIX seguirà amb el seu puro a la boca que sempre l’ha caracteritzat.