La Vetlla de l’Associació Cultural Litterae arriba a la 6a edició amb l’actor Lluís Soler i la cantant Big Mama Montse com a convidats

L’Associació Cultural Litterae va organitzar aquest cap de setmana una nova edició de la Vetlla. Dissabte a la tarda va tenir lloc a la casa de colònies La Canova d’en Solà un recital de Jacint Verdaguer, a càrrec de l’actor Lluís Soler, i l’actuació de Big Mama Montse, que va interpretar poemes de dones.

La Canova d’en Solà de Batet de la Serra va acollir dissabte la sisena edició de la Vetlla de l’Associació Cultural Litterae. Si l’any passat, aquest esdeveniment va girar al voltant de la figura de l’escriptora Montserrat Roig, aquest any s’ha homenatjat Jacint Verdaguer amb un espectacle poètic i musical. El conegut actor Lluís Soler va recitar el seus poemes dissabte a la tarda i des d’un racó privilegiat: al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Havent sopat, la vetllada va posar punt i final amb l’actuació de Big Mama Montse amb Alabastre Blues, que van interpretar poemes musicats i dedicat a dones escriptores.