Cinquanta editorials independents omplen Besalú de llibres a la vuitena edició de la Liberisliber

Liberisliber

La Fira Liberisliber d’editorials independents va tancar ahir al vespre la seva vuitena edició amb un nou èxit de públic i participants. 50 editors hi han presentat les seves novetats i 25 s’han quedat fora per qüestions d’espai. També hi ha hagut activitats, xerrades i concerts durant tot el cap de setmana.

Centenars d’amants de la lectura han passejat aquest cap de setmana pels carrers de Besalú a la recerca de joies literàries desconegudes per al gran públic. Una cinquantena d’editors independents han portat els seus títols a la vuitena edició de la Liberisliber, un esdeveniment únic i plenament consolidat, que suma un nou èxit amb ganes de seguir creixent.

Una qualitat que també valoren els editors participants, ja que, a més de ser un punt de trobada del sector, la Liberisliber els apropa als lectors. Un intens cap de setmana literari guarnit amb activitats paral·leles per a tots els gustos: Converses interessants, com la que van protagonitzar Carol López i Jordi Casanova sobre ‘escriure teatre’, i també música i poesia. Un dels artistes convidats va ser l’actor Alberto San Juán que va oferir un recital de poesia espanyola del segle XX acompanyat de Fernando Egozne a la guitarra.

x