Diumenge es presenta un nou capítol de la sèrie documental ‘Memòries de…’ dedicat a la Fira del Dibuix

Coincidint amb la Fira del Dibuix aquest cap de setmana es presenta un nou treball de la sèrie de documentals d’història local ‘Memòries de…’ . A partir d’entrevistes a persones directa o indirectament vinculades a l’esdeveniment, el documental recorda els orígens i l’evolució de la fira dels pintors i també recull opinions sobre el seu futur.

Aquest és un any de canvis per a la Fira del Dibuix d’Olot, un bon moment per repassar, en forma de documental, les sis dècades d’història d’una de les fires més antigues del país. El nou capítol de la sèrie Memòries de… que produeix l’Institut de Cultura d’Olot i realitza Zeba Produccions, explica les diferents etapes de la fira a partir de 16 testimonis orals. El documental té una durada de quaranta minuts i a més d’un recull històric també vol obrir una reflexió sobre el futur de l’esdeveniment, a partir dels pintors més joves que hi participen. ‘Memòries de la Fira del Dibuix’ es presentarà diumenge a les 12h del migdia a la Plaça Clarà d’Olot. També es podrà veure gratuïtament a través d’Internet.

x