El Centre Cultural de Les Preses acull la darrera exposició de Miquel Duran

Miquel Duran

Aquest dissabte es va inaugurar l’exposició ‘El pintor de Les Preses’ de Miquel Duran. S’hi poden veure una dotzena d’obres de l’artista presenc, algunes d’elles en tres dimensions. La mostra es pot veure a la sala Mossèn Pagès del Centre Cultural de Les Preses durant tot el mes d’octubre.

En el marc de la Gala de Les Preses es va inaugurar dissabte l’exposició de Miquel Duran ‘El pintor de Les Preses’. La mostra recull una dotzena de pintures de l’artista garrotxí d’estil postimpressionista. Les obres són paisatgístiques inspirades en la Garrotxa i l’Empordà. Enguany, Miquel Duran s’ha atrevit amb unes pintures en tres dimensions de façanes de cases, que també es poden veure a la mostra.

A Miquel Duran se’l coneix com ‘el pintor de Les Preses’, no pas per decret seu, sinó de la mà de l’escriptora empordanesa Montserrat Vayreda que el va denominar així. El pintor presenc fa classes just al costat d’on està ubicada l’exposició. Els seus referents artístics són el Greco, Velázquez, o Goya, però el que més l’ha marcat durant la seva trajectòria ha estat Vincent van Gogh.

L’exposició de Miquel Duran es podrà visitar els dies de festa major de 5 de la tarda a 9 del vespre i de dilluns a divendres durant tot el mes d’octubre.

x