La primera fase de les obres de reforma del Club Natació Olot s’adjudicaran abans d’acabar l’any

El Club Natació Olot adjudicarà part de les obres de reforma de les instal•lacions abans d’acabar aquest mateix any. L’entitat esportiva afirma que pren aquesta decisió per evitar perdre una subvenció concedida per la Generalitat, valorada en mig milió d’euros.

El Club Natació Olot va engegar aquest any un procés participatiu per tal de conèixer l’opinió del soci a l’hora de reformar les instal•lacions de les Tries, però una part s’avançarà a aquesta taula de treball. L’entitat reformarà la sala d’aigües, amb un concurs obert, i iniciarà els tràmits per adjudicar les obres aquest mateix 2017. El motiu és evitar la pèrdua de la subvenció de mig milió d’euros que els va adjudicar la Generalitat de Catalunya l’any 2010. Segons el club, la Secretaria General de l’Esport els va advertir que no podien prorrogar més l’ajut. Tot i això, l’import es podrà destinar exclusivament a una sola part del projecte subvencionat.

El procés participatiu, però, es manté vigent en l’altre part a modificar de la reforma de les instal•lacions. L’edifici central no entrarà en les obres a realitzar amb la subvenció, i seguirà els passos establerts per les taules de treball.

L’obra de la sala d’aigües ha d’estar acabada el 2019. Per a complir amb la reforma, el Club Natació Olot també ha anunciat que s’incrementarà entre un i dos euros la quota mensual de socis.