Rapsòdia Veus Literàries engega la temporada amb ‘Espais’ i ‘La boira incessant’

Rapsòdia

Rapsòdia Veus Literàries és la protagonista de l’espai setmanal Amb Identitat que estrenem aquest dimarts dins de Les Notícies. Divendres aquesta associació olotina va encetar la temporada amb una inauguració d’una exposició d’art i un llibre de prosa poètica.

Una de les entitats olotines que fa anys que aposta per la cultura és Rapsòdia Veus Literàries. L’associació va donar el tret de sortida a la temporada amb l’exposició ‘Espais’ de la garrotxina Núria Gussinyer. Una mostra que es podrà veure al Cafè Art Fontanella XII d’Olot fins el 3 de novembre.

La jornada va comptar també amb la targarina Montserrat Aloy que va presentar ‘La boira incessant’, un llibre de prosa poètica que escenifica la boira com una metàfora de l’erotisme. Durant l’acte es va comptar també amb David Marí, autor de les fotografies que il·lustren el llibre. L’Associació Rapsòdia Veus Literàries encara la temporada amb diverses propostes culturals.

 

 

 

x