Estudiants d’arreu de Catalunya participen a la 6a edició dels Premis Eva Toldrà d’Il·lustració al Casal Marià, impulsats per l’Escola d’Art d’Olot

Aquest matí, estudiants d’il·lustració d’arreu de Catalunya han participat a la 6a edició dels Premis Eva Toldrà al Casal Marià. Un total de 23 projectes de 9 escoles del país s’han presentat als premis, promoguts per l’Escola d’Art d’Olot. L’Escola Massana de Barcelona ha estat la que més reconeixements s’ha emportat. L’acte ha acabat amb una xerrada de l’il·lustrador Xavi Ramiro.

Els Premis Eva Toldrà d’Il·lustració va creixent. Els pares de l’Eva, que va morir quan estava fent el projecte final d’Il·lustració, van impulsar aquest concurs juntament amb l’Escola d’Art d’Olot. Al llarg d’aquests sis anys, el projecte s’ha anat fent gran i ara hi participen fins a 9 escoles d’arreu de Catalunya. S’han repartit un total de quatre premis i tres mencions especials. S’ha afegit una nova categoria i un projecte es publicarà a l’editorial Comanegra. El primer premi se l’ha empotat Sandra Garayoa, de l’Escola Massana de Barcelona. Any rere any i  edició rere edició, el record de l’Eva Toldrà es manté ben viu.