Per primera vegada DinàmiG organitza un Speed Dating per a supermercats

La Sala El Torín ha estat l’escenari escollit avui per dur a terme l’Speed Dating organitzat per DinàmiG amb la intenció de trobar persones interessades a treballar en el sector de serveis, concretament a supermercats. S’hi han presentat 45 candidats i 5 empreses.

Des d’aquesta xiulada són 3 els minuts que té cada candidat per tractar que les empreses es fixin en ell. És el format escollit per DinàmiG, un Speed Dating, el 4rt que es duu a terme i que en aquesta ocasió estava dedicat als supermercats. De 80 persones que es van apuntar, 66 es van presentar a la selecció, que finalment va deixar en 45 el nombre de candidats.

Les empreses busquen conèixer la persona i, a partir d’aquí, que puguin aspirar a un procés de selecció a l’empresa.

x