Pilar Curós obre la Gala de les Preses 2017 amb un pregó sobre l’evolució comercial del poble

Les Preses està de festa. Dimecres al vespre el pregó va donar el tret de sortida a la Gala 2017, que omple el municipi d’activitats el municipi fins diumenge. L’encarregada de pronunciar-lo va ser l’economista Pilar Curós, veïna del Bosc de Tosca.

Aquest ha estat un any de reconeixements per l’economista i docent universitària Pilar Curós. Al juny va ser escollida Garrotxina de l’any 2016 pel seu brillant currículum. Dimecres va tenir l’honor i la responsabilitat de pronunciar el pregó de la festa del seu municipi, la Gala de les Preses. En la seva intervenció des del balcó de l’ajuntament, i davant un auditori ple de gent coneguda, Curós va fer un pregó farcit de records i amb moltes referències al seu àmbit de treball, l’economia i l’empresa.

La pregonera va rebre de mans de l’alcalde una figura de bronze de la gegantessa Ricarda i va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Amb el tradicional llançament de coets es va donar el tret de sortida a la Gala 2017, que omplirà el poble d’activitats durant el cap de setmana.

x