El Cheerleading arrela a la Garrotxa de la mà de l’equip Dracs de Sant Joan les Fonts, que ha guanyat la copa internacional Arnold Classic Europe

Fa anys que es practica el Cheerleading a la Garrotxa amb l’equip Dracs Cheers & Dance de Sant Joan les Fonts. Es tracta d’un equip pioner, el primer registrat a Catalunya, format per una vintena d’animadors i animadores i que trepitgen fort: al setembre van guanyar la Copa Internacional en la modalitat de Pom Poms.

El Cheerleading és un esport minoritari. Però fa anys que ha arrelat a la comarca amb el grup Dracs Cheer & Dance de Sant Joan les Fonts, impulsat per Vilma Araceli Flores. De fet, van ser el primer l’equip registrat a Catalunya. Són un total de 20 animadors i animadores de diferents edats, que entrenen dos cops per setmana a la Cooperativa de la Canya. I trepitgen fort. El passat mes de setembre, van guanyar la Copa Internacional de Cheerleading & Dance a l’esdeveniment esportiu Arnold Classic Europe. Es tracta d’un equip mixt, que ha guanyat també diversos premis estatals. Però es troben amb un problema: per a participar a competicions internacionals, s’ha de comptar amb un mínim d’animadores i a l’equip de Sant Joan els falta gent. Per això, conviden a nois i noies de la comarca a provar aquest esport.