Dinàmig assessorarà persones majors de 60 anys i en situació d’atur per accedir a la jubilació

L’Àrea d’Ocupació de Dinàmig i l’Ajuntament d’Olot han impulsat un nou projecte per assessorar a persones amb problemes per accedir a la jubilació. La iniciativa va adreçada a persones empadronades a Olot, de més de 60 anys i a l’atur.

L’Ajuntament d’Olot ofereix un nou servei per assessorar a les persones que no disposen de la cotització suficient per a jubilar-se. Es tracta del projecte +60, impulsat des de Dinàmig, i adreçat a persones en situació d’atur, majors de 60 anys i empadronades a Olot. Les persones interessades s’han d’inscriure a Dinàmig i l’Àrea d’Ocupació realitzarà un estudi personalitzat sobre la seva situació laboral i les seves possibilitats per aconseguir la jubilació. Actualment a la ciutat, hi ha 255 persones de 60 anys o més que estan a l’atur.

x