La Unió Esportiva Olot visita l’Ontinyent amb la confiança renovada després de la primera victòria

La Unió Esportiva Olot visitarà l’Ontinyent amb la confiança reforçada després de la victòria davant l’Atlético Saguntino. Els de Martín Posse van al camp d’un rival directe que, de fet, té els mateixos punts que els garrotxins.

Amb la primera victòria ja al sarró, la Unió Esportiva Olot afronta la visita a Ontinyent de manera diferent. Els de Martín Posse, 13ens amb 8 punts, s’enfrontaran a l’equip que tenen just davant a la classificació. L’equip valencià ha aconseguit dues victòries, dos empats i quatre derrotes en el que va de lliga. Tot i la victòria, el tècnic argentí creu que l’equip està treballant igual que sempre. Posse ha demostrat, fins ara, ser un entrenador mòbil, amb capacitat d’adaptació, i una prova més va ser el canvi de sistema que es va veure davant l’Atlético Saguntino, amb 3 defenses centrals i dos carrilers. El bon resultat fa que és molt probable que repeteixi davant un Ontinyent perillós a la contra. S’espera que, tot i jugar fora de casa, l’equip repeteixi la bona imatge de dissabte passat. L’Olot visita l’Ontinyent demà a les 6 de la tarda amb les baixes de José Martínez, Moha, Dembo i Yeray.