La Vall de Bianya inverteix 600.000 euros en la urbanització del carrer Esperança de la Canya

Aquesta setmana ha començat a la Vall de Bianya una obra molt important per al municipi: La millora integral del carrer Esperança de la Canya. Els treballs estan valorats en 600.000 euros i inclouen millores al clavegueram, les voreres i altres serveis del carrer.

El carrer Esperança de la Canya és un dels més llargs de la Vall de Bianya, i actua com a límit amb Sant Joan les Fonts. Es va urbanitzar fa més de cinquanta anys, i davant la impossibilitat de fer-hi més reparacions, l’ajuntament del municipi ha decidit abordar-ne la renovació. Una gran obra per un poble petit com Bianya. Estava pressupostada en sis-cents mil euros, tot i que finalment hi ha hagut una baixa el 25%.  L’alcalde del municipi, Santi Reixach, ha assenyalat que aquesta és una obra molt important i necessària per un municipi tan petit com Bianya.

S’aixecarà el carrer per canviar el sistema de clavegueram, que està molt deteriorat, però també s’aprofitarà per fer altres millores, com les voreres o els tubs de l’aigua, l’electricitat i la telefonia. Els treballs ja han començat i es preveu que s’allarguin uns vuit mesos. Tot i així es faran per etapes per minimitzar les molèsties als veïns.