Les entitats d’Olot aprofiten la Fira de Sant Lluc per teixir lligams entre elles i donar a conèixer les seves activitats

Un dels atractius de la Fira de Sant Lluc és l’espai que tenen les associacions i entitats garrotxines a la Plaça Major, on teixeixen lligams que els permeten cooperar durant l’any i, de cara al públic, donar-se a conèixer encara més. És per això que els i les representants de les entitats han participat en una activitat que buscava enfortir lligams.

Una de les entitats protagonistes era el PEHOC, que busca fotografies que il•lustrin l’Olot antic. Les associacions naturalistes, en un dia on predominen les cues i els cotxes, han volgut mostrar una manera alternativa de moure’s, la bicicleta. És per això que han organitzat una bicicletada cap al Parc Nou, amb l’objectiu de conscienciar la gent. La fira de Sant Lluc d’Olot és un certamen multisectorial al centre de la ciutat. Les entitats i associacions hi tenen un paper important i omplen la plaça Major amb propostes diverses per donar a conèixer les seves activitats. Enguany la Penya Barcelonista Almogàvers Garrotxins celebra els 20 anys. Es va crear amb l’objectiu de promoure el barcelonisme a Olot i a la comarca. Igual com passa al futbol, al llarg d’aquestes dues dècades han passat per moments més dolços que d’altres però l’esperit barcelonista els ha mantingut ferms, tal i com explica el seu president, Jordi Corcoy. Els Almogàvers estan de festa i aquest cap de setmana la viuen amb intensitat. El seu gegant, en Clam, ha sortit a plaça i aquest dissabte a la tarda participen a la trobada gegantera amb la participació de diferents elements de la faràndula d’Olot i d’altres arribats de les comarques veïnes.