El Mercat del Col·leccionisme i Andròmines de Sant Lluc incorpora una parada amb figures de Playmobil

Mercat del Col·leccionisme

Una de les activitats de la fira multisectorial de Sant Lluc d’Olot, és el Mercat del Col·leccionisme i Andròmines. Enguany, per primera vegada s’hi ha incorporat una parada de figures de Playmobil.

La plaça del Mig d’Olot s’ha omplert de tot tipus de peces col·leccionables, andròmines i figures de Playmobil. Paradistes d’arreu del territori han portat les seves col·leccions i andròmines a la capital garrotxina. Pel que fa els Playmobils, se n’hi poden trobar de tots tipus i fins i tot models que segueixen la més rigorosa actualitat. Com per exemple: Mossos d’Esquadra, figures per la independència, John Snow (personatge de la sèrie Game of Thrones) o Rick Grimes (personatge de la sèrie The Walking Dead).

x