El Club Vòlei Olot debuta a casa amb derrota contra el Sándor, però encarant la temporada amb optimisme (0-3)

Club Vòlei Olot

La jornada 2 de Primera Nacional Masculina va enfrontar el Club Vòlei Olot amb l’Associació Esportiva Sándor de Cornellà. Els olotins no van poder debutar casa amb victòria ja que els del Baix Llobregat van ser superiors i van vèncer per 0-3.

Club Vòlei Olot

El sènior masculí del Club Vòlei Olot debutava a casa després de vèncer a Manresa en la primera jornada de lliga. La segona jornada portava al Pavelló Pla de Llacs un rival de nivell, l’Associació Esportiva Sándor. L’Olot va agafar la iniciativa del partit, situant-se fins a cinc punts per sobre l’equip de Cornellà. Els visitants, però, van estar més encertats i es van acabar adjudicant el primer set per la mínima, 23 a 25 (0-1).

El segon període seguiria amb la mateixa tònica amb el Club Vòlei Olot agafant avantatge i el Sándor anant a remolc dels locals. El guió s’escriuria de la mateixa manera que el primer set, amb un Sàndor més eficient en els últims punts que feia pujar el 0-2 a l’electrònic.

En el cas del tercer set va ser l’equip de Cornellà el que va començar dominant. El Club Vòlei Olot no defallia i seguia de prop el conjunt visitant fent valer el factor camp. Amb un marcador de 15 a 11 per l’Olot, semblava que els olotins podrien forçar el 2-1. El Sándor va tornar a exhibir el seu millor joc i es va avançar al marcador. Amb un 20 a 24 els de Cornellà disposaven de quatre boles de partit. En aquest moment, el Club Vòlei Olot va demostrar que sap jugar sota pressió i aconseguia anular tres boles de partit, deixant un 23 a 24. Els visitants no van desaprofitar l’última pilota de partit i van sentenciar amb el 0-3 definitiu.  Elio Carrodeguas, nova incorporació del Club Vòlei Olot, va poder estrenar-se en partit oficial al seu nou pavelló.

Debut amarg del Club Vòlei Olot davant la seva afició contra un dels equips que en principi serà dels de la zona alta de la taula. Les sensacions però són bones i els olotins ja pensen en el pròxim partit de diumenge a Barberà del Vallès.

x