El Sant Jaume de Llierca empata amb el Guíxols (1-1)

El Sant Jaume de Llierca va desaprofitar una gran ocasió d’aconseguir la segona victòria de la temporada en la visita del Guíxols a la Garrotxa. Els de Jordi Dot es van posar per davant a falta de 7 minuts pel final però un minut després veien com els visitants empataven.

I això que el partit havia seguit el guió establert pels locals, que van tenir la pilota durant gran part del partit i van moure-la amb criteri per arribar a la porteria rival. Sota la batuta de Ferru, els de Dot van completar una primera meitat on només va faltar el gol. La segona meitat va començar amb un canvi considerable. El Guíxols va posar un home a sobre de Ferru, que fins aquell moment es col·locava entre centrals per crear superioritat en sortida de pilota i així avançar més fàcilment. Això va dificultar el ritme de passades locals i va apropar els de negre a l’àrea rival, que van començar a arribar. El partit es va començar a trencar i les ocasions van arribar pels dos equips. Quan ja semblava que acabaria 0-0, Eric Latorre aprofitava una gran centrada al primer pal per anticipar-se i ficar per davant els locals. Era el minut 83 i ningú pensava que podrien escapar-se els 3 punts. Però sí. Un córner va ser l’origen de l’empat. Els de blanc i vermell van treure la primera de sota pals, però el segon remat, de Fabio, va acabar a la xarxa per significar l’empat a 1 final.