El carrer Major s’omple de puntaires d’arreu de Catalunya en el marc de la XIV Trobada de Puntaires de la Fira de Sant Lluc

Trobada de Puntaires

Al voltant de 200 puntaires han participat aquest diumenge a la XIV Trobada de Puntaires emmarcada en la Fira de Sant Lluc d’Olot. L’acte organitzat per Òmnium Garrotxa ha tingut lloc al carrer Major.

Creu volta, volta i creu ha estat la tècnica més repetida en la catorzena edició de la Trobada de Puntaires de la Fira de Sant Lluc. El carrer Major ha estat la ubicació escollida per acollir prop de 200 aficionades, i també algun aficionat, d’aquest art tèxtil. Participants a nivell local i de punts molt diversos de Catalunya no s’han perdut la cita. La trobada ha estat organitzada per Òmnium Garrotxa i ha permès als assistents a la fira conèixer diverses tècniques de la punta al coixí.

Un any més, desenes de puntaires d’arreu del territori han demostrat que aquesta tècnica tèxtil encara té molt camí per córrer.

x