La Unió Esportiva Olot femení arrenca la lliga sense donar opció al seu rival, el Quart (9-1)

La Unió Esportiva Olot va arrencar el seu camí al grup 6 de la 2a catalana amb una victòria inapel·lable davant el Quart. Les de Moisès van superar amb claredat les seves rivals i van imposar-se 9-1 al Morrot.

Debut més que dolç per les noies de la Unió Esportiva Olot. Les garrotxines no van donar opció a la sorpresa i es van desfer amb certa facilitat del Quart, que va plantar cara fins el 4-1. En un partit sense massa història, les olotines van debutar en lliga amb una victòria que les certifica com unes de les candidates més fermes a l’ascens, en un grup que comparteixen, entre d’altres, amb el Girona o el Ripoll, rivals per aquest objectiu. La segona meitat va servir per mostrar tot el potencial de les garrotxines que, tot i anar 3-0 al descans, no van aixecar el peu de l’accelerador. El Quart va intentar-ho de totes les maneres i cada cop deixava més espais a l’esquena de la seva defensa. Les garrotxines ho van llegir bé i van començar a muntar contraatacs per anar augmentant la distància al marcador. Al final, victòria per 9-1 de les noies de Moisès, que arrenquen amb bon peu el camí a l’ascens de categoria.