La Fira del Dibuix funciona en cap de setmana i l’ocupació a Olot arriba al 90%

balanç fira del dibuix

La capital garrotxina ha estat un dels punts que ha concentrat un nombre més gran de visitants, coincidint amb la Fira de Sant Lluc. Per primera vegada la Fira del Dibuix s’ha celebrat el dissabte més proper al 18 d’octubre i l’organització en fa un bon balanç. Pel que fa a l’ocupació, s’ha arribat al 90%. La nota negativa, però, han estat les cues que s’han format per accedir a la ciutat, per carretera.

Els pintors s’han endut el protagonisme d’aquest cap de setmana de Sant Lluc. Per primera vegada després de més de 60 anys d’història, la fira de dibuix més antiga de Catalunya s’ha canviat de data per passar-la al cap de setmana. Una decisió del Patronat de la Fira, que ha arribat amb èxit després de molts anys de demanda.

La Plaça Clarà ha acollit també nombroses activitats sota el paraigüa d’Olot Dibuixa, que convidaven a tothom a dibuixar. Moltes altres propostes al centre, com la Fira del Vehicle d’Ocasió han completat el cap de setmana de Sant Lluc. L’Ajuntament en fa un balanç molt positiu, també, a nivell d’ocupació turística.

La nota negativa d’aquests dies d’activitat al carrer, però, han estat les retencions a la carretera per arribar a Olot, especialment dissabte al matí. Una mostra més, segons l’ajuntament, de la necessitat i la urgència de la Variant. Uns problemes de trànsit que probablement es tornin a produïr durant els propers mesos, que es presenten plens d’activitat a la capital garrotxina, amb propostes com la Fira Orígens o el Festival Veus.

x