Unes 250 persones s’han concentrat aquest migdia davant de l’Ajuntament d’Olot en suport a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Olot s’ha sumat a la convocatòria de les 12 del migdia com a protesta de les detencions del presidents d’Òmnium Cultural i de l’ANC, acusats de sedició per les manifestacions del 20 i 21 de setembre. Quan es va conèixer la notícia ahir al vespre, a través de les xarxes socials es van començar a difondre les noves mobilitzacions arreu del país. Davant de l’Ajuntament d’Olot, s’hi han aplegat unes 250 persones. A les 8 del vespre hi haurà una nova concentració.

Després de les detencions, noves convocatòries i mobilitzacions. Ahir a la nit, quan es va conèixer l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, es van difondre a través de les xarxes socials les manifestacions d’avui. A les 12 del migdia la gent ha sortit dels seus llocs de treball com a símbol de protesta i d’altres, s’han reunit davant dels Ajuntaments. Olot no n’ha estat l’excepció i s’hi han aplegat prop de 250 persones.  Antoni Boixadors i Helena Compte són veïns de la ciutat. L’alcalde Josep Maria Corominas ha llegit el manifest de l’Associació de Municipis per la Independència i l’acte ha acabat amb un minut de silenci. A les 8 del vespre, els veïns i veïnes tornen a estar convocats a manifestar-se davant del consistori.